Vaša kupovina je 100% sigurna!

U AGENDA-co d.o.o. mi cijenimo Vašu privatnost, zato sve Vaše podatke pažljivo čuvamo.

Bilo koja informacija će biti pažljivo čuvana od upotrebe od strane trećih lica, tako Vam dajemo mir i profesionalno iskustvo
poslovanja sa AGENDA-co d.o.o.

Zapamtite da uvijek sigurno možete izvršiti povrat proizvoda, ukoliko niste zadovoljni sa istim!

Poručeni proizvod plaćate pouzećem ili  online kartičnim plaćanjem na više mogućnosti, a mi Vam dajemo probni period (njegova dužina zavisi od vrste proizvoda). Proizvod možete vratiti unutar probnog roka ukoliko niste zadovoljni sa istim. Mi ćemo Vam vratiti Vaš novac.

Politika zaštite osobnih podataka

Politika zaštite osobnih podataka ukratko

  • Mi nikada nećemo zloupotrijebiti Vaše osobne podatke ni u kojem smislu.
  • Vaš kontakt i osobne podatke nikada nećemo proslijediti trećim licima osim u slučajevima zahtijevanim od strane zakonskih službi.
  • Vaš kontakt i osobne podatke možemo otkriti trećim licima ukoliko se Vi slažete sa tim (pristupna izjava).
  • Nikada nećete dobiti e-mailove od nas na koje se niste registrovali, osim u slučajevima važnih transakcionalnih e-mailova.
  • Kada god želite možete se veoma lako i jednostavno odjaviti, tako da više ne primate e – mailove od nas.

Politika zaštite osobnih podataka detaljno

AGENDA-co d.o.o. izjava o politici zaštite privatnih podataka

Zaštita privatnosti korisnika je veoma važan interes u našoj kompaniji. Sve online aktivnosti AGENDA-co kompanije su uskladu s Europskim zakonodavstvom (EU Directive 95/46/EC, 2002/58/EC in Treaty Conventions ETS 108, ETS 181, ETS 185, ETS 189), nacionalnim legislativama Centralne i Istočne Europe, te sa Generalnim zakonodavstvom zaštite osobnih podataka. Politika zaštite osobnih podataka je u skladu sa upravljanjem informacijama u kompaniji AGENDA-co, koje prikupimo od Vas dok posjećujete našu web stranicu.

Sakupljanje i procesiranje privatnih podataka
Osobni podaci su oni koji Vas identificiraju, Vaše ime, prezime, e – mail ili poštanska adresa. AGENDA-co ne prikuplja Vaše osobne podatke osim kada Vi to dozvolite, dok poručujete proizvode ili kada se predbilježite na naše e – novine.

Upotreba i širenje privatnih podataka
AGENDA-co će koristiti Vaše osobne podatke isključivo iz tehničkih razloga, administracije web stranica da bi Vam dali pristup određenim informacijama ili za općenitu komunikaciju s Vama. AGENDA-co neće odati Vaše osobne podatke trećim osobama ili na bilo koji na tržište negdje drugdje, osim ako za prijenos podataka trećim osobama je data suglasnost od strane Vas osobno. AGENDA-co zaposlenici su dužni da poštuju Vašu osobnost i obavezu na temelju Sporazuma o povjerljivosti.

Sloboda izbora
Sve informacije koje date o sebi kompaniji AGENDA-co , su pod kontrolom. Ako odlučite da Vaši podaci neće ići izvan AGENDA-co, može se desiti da na neke web stranice nećete imati pristup.

Korisnici koji se žele odjaviti s naših e – novina, mogu pisati na naše e- mail adrese. Ako promijenite Vaše osobne podatke (poštanski broj, adresu e-pošte, fizičku adresu, broj telefona), molimo Vas da nas obavijestite o promjenama na neku od e – mail adresa.

Automatsko registrovanje informacija (ne-privatnih podataka)
Kad god pristupite na web stranice AGENDA-co , uopšteno, ne-privatne podatke (preglednik korisnika, broj posjeta, prosječno vrijeme posjeta na stranicama, posjećene stranice), automatski registriramo (ne kao dio prijave). Ove se informacije koriste za mjerenje atraktivnosti naše web stranice i poboljšanja sadržaja i upotrebljivosti. Vaši podaci ne podliježu daljnjim razmatranjima i ne otkrivaju se bilo kojoj trećoj strani.

Kolačići
Kolačići su neprimjetni dokumenti, koji se privremeno pohranjuju na Vaš hard disk i omogućuju našim stranicama identificiranje Vašeg kompjutera slijedeći put kada posjetite stranicu AGENDA-co. AGENDA-co koristi kolačiće samo za prikupljanje podataka o korištenju naše web stranice.

Sigurnost
AGENDA-co kompanija je naporno radila na tome da Vam osigura potpuno sigurne osobnepodataka. Vaši podaci su zaštićeni od gubitka, uništavanja, falsifikacije, manipulacije i neautorizovanog pristupa ili razotkrivanja.

Maloljetnici
AGENDA-co odlučno preporučuje svim roditeljima i starateljima da nauče svoju djecu sigurnom i odgovornom upravljanju njihovim osobnim podacima dok koriste internet. Maloljetnici ne bi trebali prenositi nikakve privatne informacije na AGENDA-co web stranicu bez dopuštenja roditelja ili staratelja. AGENDA-co neće nikada svjesno prikupljati osobne podatke od maloljetnika ili ih prenositi ili otkrivati trećim licima bez njihovog dopuštenja.

Linkovi na druge stranice
Izjava o zaštiti privatnosti odnosi se na predstavnike kompanije AGENDA-co i svih njenih predstavništava u  Istočnoj Europi. Web stranica može sadržavati veze prema drugim dobavljačima unutar i izvan AGENDA-co , za koje se ova izjava o privatnosti ne primjenjuje. Kad napustite stranice AGENDA-co , preporučujemo ponovno pročitajte izjave o privatnosti osobnih podataka svake web stranice koja prikuplja osobne podatke.

Pravo na informisanje
Ukoliko imate bilo kakvih pitanja vezanih za našu politiku zaštite osobnih podataka ili kako se postupa sa Vašim osobnim informacijama, slobodno nas kontaktirajte.

Kontakt:
AGENDA-co d.o.o.
Crveni Grm b.b.
88320 Ljubuški
Bosna i Hercegovina

U skladu sa Vašim zahtjevima, bićete veoma brzo informirani – u pismenoj formi i u skladu sa pristupnom zakonodavstvu – koji podaci, ako su neki, bili prikupljeni tokom Vaše posjete web stranici Agenda-co.

Objavljivanje promjena
Bilo koja promjena u našoj politici zaštite privatnih podataka će biti objavljena u Izjavi o privatnosti na kompletnoj web stranici i drugim odgovarajučim lokacijama.

Dodano: Rujan 2018.