Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekt željene adrese. Za pošiljke većih gabarita (Bijela tehnika, sprave za vježbanje…) dostava je moguća do prve fizičke prepreke koja onemogućava prilaz dostavnog vozila stambenom objektu. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi robu do kata na kojem se nalazi kupac već do ulaza u zgradu. Dostava se vrši putem prijevozničkih tvrtki koje obavljaju usluge transporta. A to su Euroexpress, A2B Express i Brza Pošta (www.brzaposta.ba)

Standardno tranzitno vrijeme predstavlja vrijeme od momenta preuzimanja do momenta uručenja Vaše pošiljke.

Za gotovo cijelu teritoriju Bosna i Hercegovine standardno tranzitno vrijeme je 24 radna sata i manje.
Nedjelja ne ulazi u standardno tranzitno vrijeme.

Pošiljke koje se preuzmu u zadnjem radnom danu u tjednu ( Petak ) biti će isporučene idući dan ( Vikend – Subota ).

Ukoliko dostava pošiljke u standardnom tranzitnom vremenu bude onemogućena utjecajem više sile (blokade puteva, saobraćajne nezgode, eventualnog kvara na vozilu) ili bilo kojim drugim događajem nad kojim prijevozničke tvrtke nemaju utjecaja, molimo Vas za razumijevanje i povjerenje da će Vaša pošiljka biti dostavljena u što skorijem vremenu. Svakako u ovome slučaju ćemo Vas obavijestiti.

Dostava je besplatna za sve narudžbe iznad 200,00 KM. Za naručenu robu u iznosu manjem od 200,00 KM , dostava se naplaćuje u paušalnom iznosu od 6,00 KM (cijena dostave se formira ovisno o cijeni, volumenu te težini proizvoda).

Dostavna služba najčešće dostavlja u roku 24 sata od preuzimanja pošiljke u skladištu. Iznimka su neka mjesta koja ne podržavaju svakodnevnu dostavu ili spadaju pod naselja ograničena masom pošiljke, a gdje je dostava moguća prema rasporedu dostave.

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.