INFORMACIJE O DOSTAVI

Proizvode šaljemo na vašu kućnu adresu preporučenom pošiljkom a dostavu vrše kompanije ( Euroexpress , A2B Express i Brzapošta.ba).

Dostava putem A2B Express

Pakete šaljemo brzom dostavom putem A2B Express.a. Obavijest o slanju šaljemo na Vašu email adresu a dostavljač će Vas  telefonski kontaktirati uoči dostave ( minimalno 1h prije dostave ).

Za sve narudžbe u ukupnom iznosu preko 200 KM, dostava je BESPLATNA ispod tog iznosa plaća se paušalo 6,00 KM . Cijena dostave se formira ovisno o cijeni proizvoda, volumenu te težini.

 1. Ako je proizvod na zalihama rok dostave je unutar 24 sata.
 2. Ako proizvod nije u poslovnici rok dostave je 7-10 radnih dana

U slučaju plaćanja po predračunu ili putem CorvusPay-a moguće je dogovoriti ubzranu dostavu za proizvode koji nisu u poslovnici  nego na centralnom skladištu. 

Euroexpress , Hrvatska pošta Mostar i A2B Express, ovisno o veličini, masi i lokaciji.

U slučaju Brze pošte(www.brzaposta.ba), poštar ostavlja ceduljicu gdje možete preuzeti svoj paket u najbližoj poslovnici pošte. U slučaju da dostavu vrši Euroexpress ili  A2B Express, dostavljači će Vas kontaktirati putem telefona, ukoliko ne budete dostupni, dostavljač će pokušati odraditi dostavu idući radni radni ( BESPLATNO). U slučaju da Vas i drugi dan ne nađe na adresi, A2B Express će nas obavijestiti o tome, te ćemo Vas nazvati i dogovoriti termin dostave. Ukoliko se i tad ne budete javljali prekidamo isporuku te vraćamo paket u naše skladište.

REKLAMACIJE I POVRATI

Imate pravo na povrat novca ili zamjenu proizvoda u roku od 15 dana.

Za sve tehničke nedostake na svim proizvodima dajemo jamstvo, jamstvo dajemo u trajanju od 12 do 60 mjeseci ovisno koji je proizvod u pitanju.

Veliki kućanski aparati – 60 mjeseci

Mali kućanski aparati – 12 – 24 mjeseca

Prijavite kvar putem e-maila, telefonom ili preko online chata.

Naši djelatnici će ugovoriti prikup Vašeg proizvoda i prijevoz do servisa pa nakon izvršenog pregleda odraditi popravak ili zamjenu proizvoda.

Troškove prijevoza snosi ovlašteni servis.

Reklamacije primarno riješavamo popravkom oštećenog proizvoda. Ukoliko zbog prirode proizvoda popravak nije isplativ, isti ćemo zamijeniti novim istih ili boljih svojstava.

Reklamacije se riješavaju u što kraćem mogućen roku, ovisno o kompleksnosti kvara i raspoloživosti djelova, a najdulje u zakonskom roku od 45 dana.

INFORMACIJE O PLAĆANJU

 • Uplata na žiro račun – po predračunu
 • Jednokratna uplata Prihvat kartica Maestro, Mastercard, Visa i American Express putem Pay@web – UniCredit plaćanje
 • Mogućnost plaćanja do 24 rate sa platnim karticama izdatim od strane UniCredit banke Visa Classic, MasterCard/Visa Revolving i Golden Visa
 • Naručene proizvode plaćate u punom iznosu gotovinom dostavljaču ili poštaru pri dostavi paketa.

Više informacija na https://order.ba/nacini-placanja/

Može, preko CORVUSPAY servisa

Zaštita osobnih podataka

SSl certifikatom koji enkriptira podatke i tako osigurava da se komunikacija korisnika i tvrtke Order.ba odvija sigurnim protokolom.

Kreditne kartice procesuiramo putem zasebnog, nezavisnog sustava Pay@web – UniCredit plaćanje

Vaše osobne podatke dijelimo sa:

Hrvatskom Brzom poštom Mostar (www.brzaposta.ba) d.d. i kompanijama Euroexpress i  A2B Express kao našim ugovornim partnerima za isporuku paketa. Podatci koje dijelimo sa partnerima su:

 • Ime i prezime
 • Naziv tvrtke (kod pravnih osoba ili kupaca koji su zatražili dostavu u poduzeće)
 • Adresu (uključuje ulicu, kućni broj, ukoliko je navedeno stan, kat i sl.)
 • Poštanski broj i mjesto
 • Telefonski broj (ako je naveden, u svrhu kontakta od strane djelatnika pošte vezano uz isporuku Vašeg paketa)

Pružateljem usluga slanja email obavijesti na adrese korisnika Mailerlite. Podatci koje dijelimo sa Mailerliteom su:

 • Vaša e-mail adresa (obavezno, ukoliko ste se prijavili u listu primatelja)
 • Ostale osobne podatke neobavezno, opcionalno, i isključivo ako je tako striktno navedeno u obrascu za prijavu na newsletter.

Mailerlite ne ustupa Vaše podatke trećim stranama niti ih sam direktno koristi osim u svrhu provjere da ih koristimo u skladu sa njihovim uvjetima korištenja. Možete pročitati  više na slijedećem linku

Ovlaštenom servisu u slučaju da Kupac podnese prigovor, reklamira proizvod te je potreban pregled proizvoda ili zatraži uslugu servisiranja proizvoda koji je kupio putem internet trgovine.

Order.ba ne pohranjuje podatke o Vašim kreditnim karticama kao ni treća strana odgovorna za procesuiranje. Svi podatci se nakon jednokratne autorizacije trajno brišu te naši zaposlenici, kao ni zaposlenici tvrtke Pay@web nemaju uvid u Vaše podatke.