Sigurnost plaćanja

Poštovani korisnici MojVrt.ba web shopa, dozvolite nam da Vam pružimo nekoliko informacija i savjeta o sigurnosti plaćanja na internetu. U MojVrt.ba web shopu služimo se najsuvremenijim sigurnosnim tehnologijama koje omogućuju sigurno plaćanje internetom.

*Sigurno ON-LINE plaćanje putem Pay@web – UniCredit plaćanje
(napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta)

Order.ba za svoje uspješno online poslovanje koristi najkvalitetnije sigurne SSL web protokole i enkripciju, te Vam osigurava provjerenu i sigurnu komunikaciju, za što koristimo certifikate neovisnog i međunarodno priznatog izdavatelja certifikata (CA – Certified Authority) kome se vjeruje, te kojim se jamči da tvrtka postoji i da web server radi u skladu sa SSL protokolom.

SSL certifikat je dio koda na web serveru koji omogućava sigurnu razmjenu informacija između posjetitelja web stranice i servera na kojem se web stranica nalazi te doprinosi cjelokupnom povjerenju korisnika u web adresu i web stranicu trgovca. Kada web preglednik prikazuje web stranice, SSL certifikat osigurava enkriptiranu vezu sa serverom. Zahvaljujući SSL certifikatu, osobni podaci i poruke kupaca ostaju zaštićene. Osim online sigurnosti, SSL certifikati pružaju i dodatno povjerenje kupcima jer sadrže podatke koji potvrđuju valjanost tvrtke.

Budući da kupac sve osjetljive kartične podatke unosi na Pay@web platnoj formi, koja je osigurana visokim stupnjem SSL enkripcije (256-bitna enkripcija), trgovac ne dolazi u doticaj s kartičnim podacima, nije odgovoran za njihov prijenos niti čuvanje, pa nije ni obvezan imati SSL certifikat. Dodatno, svi skladišteni korisnički podaci zaštićeni su snažnom kriptografijom, uporabom FIPS 140-2 Level 3 certificiranog kriptografskog uređaja.

Naš “web team” koji se sastoji od vrhunskih stručnjaka, neprekidno prati nove tehnologije, te ih implementira u poboljšanje zaštite korisnika.
Trudimo se pružiti što bolji i točniji opis i sliku proizvoda. Unatoč tome, ne možemo jamčiti da su svi navedeni podaci i slike uređaja u potpunosti točni. Zato se unaprijed ispričavamo svim posjetiteljima i kupcima što ne možemo odgovarati za eventualno krive podatke objavljene o proizvodima. Tehničke podatke kao i trajanje jamstva, te slike proizvoda preuzimamo od naših partnera i oni ne moraju odgovarati stvarnom proizvodu. Također, obratite pozornost da se izmjene na proizvodima i promjene njihove dostupnosti mogu vršiti u bilo koje doba i bez najave. Pridržavamo pravo na nehotične pogreške kod unosa podataka, opisa i slika proizvoda.
Molimo Vas da nam javite sve nelogičnosti koje vidite u opisima naših proizvoda.

Želimo Vam ugodnu i sigurnu kupnju u našem web shopu.